Delbetalning från 619.00 SEK/månad

Den viktigaste informationen om Atlantis kontinentalsäng

Atlantis är en kompakt säng med en läcker design byggd på en massiv botten med en robust träram. Ramen har en modern design kombinerat med stilrenhet vilket framhäver dess pondus på bästa möjliga sätt och tack vare förvaringslådan kan ni även spara plats för kuddar och täcken.

Atlantis är kontinentalsängen som passar alla personer och hem.

Välj en modern kontinentalsäng

Sover du för lite? Har du inte hittat den perfekta sängen ännu? Då kan du sluta leta för vi som EXCLUZIVE har ett brett sortiment på kontinentalsängar som erbjuder allt du kan önska dig. Välj bland många olika modeller och hitta din favorit!

Priset är inklusive

– Sängram
– Huvudgavel
– Sängribba
– Förvaringslåda
– Madrass Grand Latex 21 cm (Fasthet: Mellan fast)

Vi samarbetar endast med de bästa speciellt utvalda europeiska producenterna och alla sängar är tillverkade i noggrant utvalda material av hög kvalitet med omsorg och kärlek.

Material: Ekoläder

Vill du inreda ditt sovrum? – Kolla in de sovrumsmöbler som finns hos Excluzive.

HUR DU VÄLJER DIN SÄNG

Innan du köper din säng finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!
En säng är så mycket mer än bara en säng. Den kan påverka din sömn, ditt humör och din allmänna, psykiska och fysiska hälsa så välj den rätt!
Om du sover på mage, rygg eller sida spelar också stor roll i valet av madrasser. Fastheten av madrass och bäddmadrass ska man välja noggrant. Sover du själv eller med en partner? Har du barn som tränger in sig då och då? Ställ alla dessa viktiga frågor innan du väljer bredden på madrassen. Vi har den sängen du behöver, det är säkert! Alla våra sängar är testade och godkända enligt EU normer och produktion sker endast av de bästa utvalda europeiska producenterna. Du kan även lägga till olika funktioner såsom förvaringslåda eller till och med lyxig Memory Foam bäddmadrass för extra komfort. Du är välkommen till vårt showroom för att testa alla våra sängar och känna på olika material så du hittar den perfekta sängen just för dig.
shutterstock_beds-new

Tillverkning

I en verkstad arbetar skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionellt hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Tack vare vårt sammarbete med de bästa utvalda europeiska producenterna kan vi garantera lång hållbarhet för våra kräsna kunder på alla produkter.

shutterstock_569120536

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare jobbar varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skissar, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Allt handlar om en riktig passion och kärlek till möbler för att säkerställa att ni våra kunder blir nöjda. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

Kopia av shutterstock_136984019

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd och tyg. Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser bäst ut. Möbler ska så klart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

shutterstock_521703313

Recensioner

dots
Kim J.
.

Köpte möbler för hela hem för lite månader sen och fortfarande fint. Tack Excluzive!

Annika B.
.

Fina möbler, bra personal

Ali.Reza A.
.

jag mycket nöjd med familj

Aleksandra and Antoni
.

Very nice!!!!!!

Cecilia P. Soffan
.

uppskattas rejält här hemma, den håller måttet, vi beställde en chesterfield soffgrupp för 3 månader sen