Delbetalning från 582.00 SEK/månad

Futuristisk Barcelona U-soffa

Din drömsoffa liknar inte din grannes och vi vet varför. Vi på Excluzive har ett stort urval av soffor med många valmöjligheter som material, färger och design. Vi vill att du ska kunna göra din drömsoffa till verklighet och vi finns med dig hela vägen. Gör din soffa unik som dig!

Med sina futuristiska linjer ser den väldigt modern ut och passar perfekt i moderna vardagsrum. Barcelona soffa var gjord av materialen är av högsta kvalitet och soffan har fina detaljer.

Vår kärlek till detaljer gör att denna soffan är exklusiv och ser ut att komma från framtiden. Njut av den varje sekund med din kära familj.

U-soffa Barcelona – produktens utförande

Den är tillverkad i EU av bästa material och teknik med största uppmärksamhet på detaljer. U-soffa handgjorda detaljerna är imponerande, eleganta, dekorativa och gör att sitt utseende sticker ut.

Ramen på möblerna är gjord av hållbart träd, medan fyllningen av sätena är gjord av mycket flexibelt skum för bästa komfort.

Nackstöd ingår i priset.

Material: Ekoläder

HUR DU VÄLJER DIN SOFFA

Innan du köper din soffa finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!

Först rekommenderar vi att du tar en ordentlig titt på ditt vardagsrum, kolla vilken färg/tapet du har på väggarna, ta mått, vad för typ av golv du har och ha i åtanke vilken typ av dekoration och stil du vill ha.

Sen finns det även en rad frågor du måste ställa till dig själv såsom var är bästa platsen till soffan? Hur många är ni i familjen, hur stor soffa behöver ni då? Kommer ni ha gäster ofta? Ska soffan vara lyxig som ett konstverk och fin att titta på? Eller ska den vara mer praktisk med förvaring och bädd?

Som du förstår är det inte bara ett vanligt köp av soffa, det blir en vän för livet, en del av familjen som ska göra att du mår bra, känner dig bekväm och älska ditt hem.

Sofa-orignal-photo-new

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos som unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

Tillverkning-1

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

Handmade-1

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italiensk läder… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa till våra kunder.

Material-1

Recensioner

dots
Maria
.

Lite lång leverans men det köper jag eftersom jag är helt kär i min soffa _3

Aleksandra and Antoni
.

Very nice!!!!!!

Raj and Leena
.

Excluzive rocks! We bought our soffa, bed and wardrobe there, just go guys, they are great!

My och Johan
.

Asså ni måste köpa soffan Djursholm, såååå skön, bara + från oss

Jaffar och Shirin
.

Vi glada med våra möbler