Delbetalning från 329.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Excluzive presenterar sitt otroliga TV-system Bogota, elegant och modern, precis vad du behöver! Smart, fin design och bra plats med förvaring. Passar perfekt i alla moderna hem!
Låt Excluzive göra ditt hem unikt som dig!

Högtstående skåp: 3 hyllor (fyra delar), öppen front och sida. Under och över öppna hyllor dörr. Vänster dörr med tryck-click öppningssystem, bakom finns 4 hyllor.
Lågtstående skåp: en hylla, öppen yta och sida. Under och över öppen hylla dörr. Höger dörr med öppningssystem med tryck-klick, bakom finns två hyllor.
TV-bänk: två dörrar och två öppna ytor i mitten med hylla i mitten.

Skåp hög: 60/192/40 cm
Skåp låg: 90/134/40 cm
TV-bänk: 160/45/45 cm
Hylla: 160/20/25 cm

Totalt: ~ 310/192/45 cm

HUR DU VÄLJER TV-SYSTEM

Det finns så många olika TV-möbler och det är ibland svårt att hitta rätt. Där kommer vi in i bilden och hjälper dig hitta just det du behöver.

Man måste först kolla hur mycket plats man faktiskt har, ska den monteras på väggen eller bara vara stående? Vilken färg och stil passar med resten av vardagsrummet? Kommer du få plats med TV, högtalare, TV-spel och stereo och allt annat du har tänkt ha där? Oftast tänker man inte på att man faktiskt har många små prylar som behöver förvaras så man måste ha det i åtanke. Oavsett vad så har vi vad du letar efter, vi har många olika modeller, design och färger.

Sen ska man också tänka på hur mycket man vill visa i sina TV möbler, ska det vara glas i skåpen så man kan se igenom eller vill du hellre dölja allt? Har du många saker, ta då en modell med flera lådor.

Hos oss kan du lätt se vad du behöver i vårt showroom och våra duktiga säljare hjälper dig gladeligen om du behöver tips. Vi har bästa kvalitet till otroliga priser!

main-tv-image

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

4

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

2

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

 

shutterstock_1664404969-new

Recensioner

dots
Mickael Svensson
.

Allt bra, har många fina möbler, rekommenderar

Jonas P.
.

Köpte soffa och matbord från dem, trevliga

Suzana W.
.

Riktigt fina möbler och personalen är så gullig även om de var lite stressade när vi var det men det förstår vi, det var fullpackat med folk!

Jean-Jacques
.

We bought Djursholm couch and it is very confortable with unusual design, we love it!!!

Josy and Sirin
.

We bought soffa and bed, nice and good price, it’s very good quality (honestly not what we thought from the beginning)