Delbetalning från 490.00 SEK/månad

Produktbeskrivning:

För att må bra ska man sova bra! Man tänker på en säng som bara en möbel men den är så mycket mer, en kompis för livet som kan påverka din hälsa så välj den smart. Vi på Excluzive vill att du ska må som bäst och därför har vi många olika modeller, färger, storlekar och materialer så att du kan hitta en säng som passar just dig. Vi erbjuder sängar med material i högt kvalitet, bra komfort och moderna till bästa pris.

Vår kontinentalsäng Brooklyn är inte bara prisvärd – den är också en stark och tidlös klassiker som kommer att bli din bästa vän för länge. Du kan välja fastheten på bäddmadrassen för en skönare sömn. Sängen har ett tåligt tyg och du kan välja i flera färger så den passar till övrig inredning i ditt sovrum. Den påminner om de lyxiga sängarna på hotell. Den avlastar och ger stöd där du behöver det och ger dig en bra sömn. Den här sängen är väldigt populär och kommer göra dig att längta till sovdags varje dag!

Botten är byggd på en träram. Ribborna i sängbotten är monterade över sängramen vilket gör sängen stadig.
Resårmadrassen är MELLANFAST.

Priset är inklusive bäddmadrass, huvudgavel, nackkuddar och vita klassiska ben. Gaveln har ett bredare mått än bäddmåttet som gör att den ramar in sängen perfekt.

Alla våra sängar är tillverkade i egen fabrik av noggrant utvalda och genomtänkta material av hög kvalitet med omsorg och kärlek. Vi älskar våra sängar och vill att ni gör det med!

Material: Tyg

HUR DU VÄLJER DIN SÄNG

Innan du köper din säng finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!
En säng är så mycket mer än bara en säng. Den kan påverka din sömn, ditt humör och din allmänna, psykiska och fysiska hälsa så välj den rätt!

Om du sover på mage, rygg eller sida spelar också stor roll i valet av madrasser. Fastheten av madrass och bäddmadrass ska man välja noggrant. Sover du själv eller med en partner? Har du barn som tränger i sig då och då? Ställ alla dessa viktiga frågor innan du väljer bredden på madrassen. Vi har den sängen du behöver, det är säkert! Alla våra sängar är testade och godkända enligt EU normer. Du kan även lägga till olika funktioner såsom LED-ljus, förvaringslåda eller till och med lyxig Memory Foam bäddmadrass för extra komfort. Som tillval har vi även äkta italiensk sammet så du kan lyxa till det lite extra. Du är välkommen i vårt showroom för att testa alla våra sängar och känna på olika material så du hittar den perfekta just för dig.

Modet är just nu till Kontinentalsängar med en huvudgavel som lyser upp sovrummet som en unik inredningsdetalj så kolla noga vilket typ av tyg du vill ha, vilken färg och vilket material.
Man sover mer än 25% av sitt liv och vi bör byta madrasser vart 10e år så säg till att välja en kompanjon för bättre sömn och bättre livskvalitet för länge

shutterstock_beds-new

Tillverkning

I en verkstad arbetar skickliga våra hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos som unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

Tillverkning-3

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler.

Handmade-4

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italiensk läder… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara.

Material-4

vittnesmål

dots
Karolina
.

Rekommenderar starkt!

Mohamad M.
.

Fint och bra pris, jag mycket nöjd med service

Jean-Jacques
.

We bought Djursholm couch and it is very confortable with unusual design, we love it!!!

John och Marika
.

Vi köpte sängen Cezar och den är perfekt

My och Johan
.

Asså ni måste köpa soffan Djursholm, såååå skön, bara + från oss