Delbetalning från 490.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Chesterfield Martens är en noggrant utvald fåtölj med en fantastisk och modern stil som passar det moderna hemmet och familjen. Den är gjord av hållbara material av duktiga hantverkare. Vi på Excluzive är stolta över att presentera den här fåtöljen som passar in i alla vardagsrum men är unik som dig! Fåtöljen är skön att sitta i och rik på små detaljer som gör den så otroligt snygg att titta på.
Välj bland olika färger och gör den passa just ditt hem.

Chesterfield Martens är en prisvärd klassiker som alltid imponerar på dina gäster. Fåtöljen är en del av vår serie Chesterfield Martens som erbjuder soffor och fåtöljer i en mängd av olika färger och storlekar. Sin rustika stil charmar och förgyller ditt hem. Chesterfield är lika populär nu som för 200 år sedan men nu finns Chesterfield Martens i en lite rundare och modernare form.

Sin klassiska form gör möbeln lättmatchad och att den passar bra in i alla inredningar och stilar. Gör den unik som dig.

Det kombinerar perfekt klassiskt chic med aktuella trender. Den är tillverkad med största uppmärksamhet på detaljer. De handgjorda detaljerna är imponerande, eleganta, dekorativa och gör att sitt utseende sticker ut.

Material: Sammet

VAD SKA MAN GÖRA MED EN FÅTÖLJ LIKSOM?

Det är ingen svår fråga, man kan ha en fåtölj precis var man vill till vad man vill! Oavsett vad du är ute efter så har vi exakt det du behöver!

En fåtölj kan stå i vardagsrummet, i sovrummet, i en hall eller till och med i köket. Vi har bara moderna och fina fåtöljer i olika material och färger. Det är en fin inredningsdetalj som fångar ögat! Gör alla dina vänner avundsjuka och visa den senaste trenden!

I vårt showroom har du möjlighet att se, känna och klämma på våra fåtöljer.
Gör ditt hem unik som dig!

main-picture

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

manu2

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

35

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

27

Recensioner

dots
Amara N.
.

Vi köpte 1 säng till oss och 2 till våra döttrar, de är såååå fina, riktigt bra material, kunde inte önskat bättre

Björn
.

Björn Tack för allt.

My och Johan
.

Asså ni måste köpa soffan Djursholm, såååå skön, bara + från oss

Ola
.

Rekommenderar varmt, bra priser dessutom

Noora N.
.

Jag är så glad mina möbler, excluzive är bästa