Delbetalning från 416.00 SEK/månad

Artikelinformation:

CT2061C är ett fantastiskt utvald matbord med en design och modern stil som passar det moderna hemmet och familjen. Den är gjord av hållbara material av duktiga hantverkare. Vi på Excluzive är stolta över att presentera det här matbordet som passar in i alla hem men är unik som dig! CT2061C är perfekt för att bjuda in alla för en stor middag, alla får plats och sitter fint vid bordet. Bjud hem lyx till vardagen med CT2061C!

HUR DU VÄLJER MATBORD

Den enda platsen som för alla tillsammans vid alla tillfällen är ett matbord full med god matt och familj samt bästa vänner. Vi kan hjälpa er hitta det perfekta matbordet för att kunna umgås.

Vi har det du behöver, rektangulärt, kvadratiskt, ovalt eller runt bord men vad passar bäst i just ditt hem? Om du har lyxen att ha en stor matplats så kan du ju välja helt efter din smak. Vi har många olika färger samt smarta bord som har iläggsskivor som gör bordet större. Om du får gäster i sista minuten så är det bara till att dra ut det så går du från 4 platser till 8 platser i ett ögonblick. Det är vad vi rekommenderar varmt.

Sen vill man helst att matbordet passar med resten av matplatsens stil. Vill du ha ett matbord med riktig karaktär så tycker vi att du ska ta ett av våra starka och slitbara träbord. Oavsett är valet av materialet ditt.
Ett matbord i massivt trä ger en hemtrevlig känsla och åldras naturligt fint.
Marmor är elegant och sofistikerat för de moderna hemmen som tycker om lite shabby chic stil.
Laminat är starkt och hållbart och det är det vi rekommenderar för barnfamiljer som de flesta matbord vi har.

Vi har många otroligt fina modeller så välj den som är unik som dig!

Main Picture

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

shutterstock_136802153

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

shutterstock_1401287639

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

 

 

mat2

vittnesmål

dots
Ola
.

Rekommenderar varmt, bra priser dessutom

Rita P.
.

Very good

Samia K.
.

Älskar mina nya soffor! Så sköna och fina, alla mina vänner är avis! Rekommenderar starkt!

Josy and Sirin
.

We bought soffa and bed, nice and good price, it’s very good quality (honestly not what we thought from the beginning)

Aleksandra and Antoni
.

Very nice!!!!!!