Delbetalning från 421.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Djursholm är en noggrant utvald fåtölj med en fantastisk och modern stil som passar det moderna hemmet och familjen. Den är gjord av hållbara material av duktiga hantverkare. Vi på Excluzive är stolta över att presentera den här fåtöljen som passar in i alla vardagsrum men är unik som dig! Fåtöljen är skön att sitta i och rik på små detaljer som gör den så otroligt snygg att titta på.
Välj bland olika färger och gör den passa just ditt hem.

Djursholm är nog en av de mest sköna och makalösa soffor vi har! Super bekväm och man känner som en kunglighet i den. Den är fin att titta på som tagen från ett 5-stjärnigt palats. Precis så vill vi ni ska känna er i en Djursholm. Den passar verkligen i alla stilar, klassisk som modernt. Den har det där lilla extra som gör att ni måste ha den.

Den är väldigt slitstark och tillverkad med material med högsta kvalitet. Alla vill veta var ni har köpt den och alla kommer prata om den så var beredd på full uppmärksamhet. Var noga med vem du bjuder hem därför det blir svårt att dra dem ut från soffan!

Ramen på möblerna är gjord av hållbart träd, medan fyllningen av sätena är gjord av mycket flexibelt skum för bästa komfort.

Material: PRIMO Sammet

VAD SKA MAN GÖRA MED EN FÅTÖLJ LIKSOM?

Det är ingen svår fråga, man kan ha en fåtölj precis var man vill till vad man vill! Oavsett vad du är ute efter så har vi exakt det du behöver!

En fåtölj kan stå i vardagsrummet, i sovrummet, i en hall eller till och med i köket. Vi har bara moderna och fina fåtöljer i olika material och färger. Det är en fin inredningsdetalj som fångar ögat! Gör alla dina vänner avundsjuka och visa den senaste trenden!

I vårt showroom har du möjlighet att se, känna och klämma på våra fåtöljer.
Gör ditt hem unik som dig!

main-picture

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

manu2

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

35

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

27

Recensioner

dots
Suzana W.
.

Riktigt fina möbler och personalen är så gullig även om de var lite stressade när vi var det men det förstår vi, det var fullpackat med folk!

Jocke och Susanne
.

Vilken fin och skön soffa vi köpte, Djursholm heter den, rekommenderar till alla!

Cecilia P. Soffan
.

uppskattas rejält här hemma, den håller måttet, vi beställde en chesterfield soffgrupp för 3 månader sen

Kim J.
.

Köpte möbler för hela hem för lite månader sen och fortfarande fint. Tack Excluzive!

Björn
.

Björn Tack för allt.