Delbetalning från 564.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Evo är med sin futuristiska design i en klass för sig själv och redan vid första anblick inser man att den är så mycket mer än en vanlig fåtölj. Den erbjuder komfort, stöd och allt ni behöver göra är att luta er tillbaka. Letar du efter en fåtölj med högsta komfort, en fin inredningsdetalj och uppskattar plats och tid för dig själv är Evo precis vad du behöver!

Vi samarbetar endast med de bästa speciellt utvalda europeiska producenterna och alla fåtöljer är tillverkade i noggrant utvalda material av hög kvalitet med omsorg och kärlek.

Material: Tyg

VAD SKA MAN GÖRA MED EN FÅTÖLJ LIKSOM?

Det är ingen svår fråga, man kan ha en fåtölj precis var man vill till vad man vill! Oavsett vad du är ute efter så har vi exakt det du behöver!
En fåtölj kan stå i vardagsrummet, i sovrummet, i en hall eller till och med i köket. Vi har bara moderna och fina fåtöljer i olika material och färger. Det är en fin inredningsdetalj som fångar ögat! Gör alla dina vänner avundsjuka och visa den senaste trenden!
I vårt showroom har du möjlighet att se, känna och klämma på våra fåtöljer.
Gör ditt hem unik som dig!
main-picture

Tillverkning

I en verkstad arbetar skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionellt hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Tack vare vårt samarbete med de bästa utvalda europeiska producenterna kan vi garantera lång hållbarhet för våra kräsna kunder på alla produkter.

shutterstock_382064218

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare jobbar varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skissar, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Allt handlar om en riktig passion och kärlek till möbler för att säkerställa att ni våra kunder blir nöjda. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler

Kopia av Kopia av shutterstock_737017162

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd och tyg. Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser bäst ut. Möbler ska så klart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

shutterstock_58183453

Recensioner

dots
My och Johan
.

Asså ni måste köpa soffan Djursholm, såååå skön, bara + från oss

Djamel B.
.

Happy with service and sofa 😉

Jonas P.
.

Köpte soffa och matbord från dem, trevliga

Sofi
.

Excluzive tog mitt hjärta med storm _3 fullständigt älskar in soffa, rekommenderar lätt till alla

Barack
.

Köpte soffor, dem duger