Delbetalning från 121.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Fantastisk glastavla som ger ett levande uttryck. Det känns som att titta ut från ett fönster. Den här fina tavlan på glas ger vilket rum som helst en extra lyxig känsla. Färgerna är otroliga och du kommer älska den!

Material: Härdat glas
Vikt: 11 kg

OM GLASTAVLOR…

Det är alltid lite tråkigt när man inte har något på väggarna. Då har vi super moderna glastavlor till bästa pris att erbjuda!
Allt beror på stilen du har i ditt hem. Tycker du om svart och vitt då kanske du ska välja en fin glastavla av en tiger i svart och vitt eller en storstad som Dubai? Om du är lite mer av en konstnär ska du gå åt glastavlor som innehåller många färger så det sticker ut. Om du har ett stort vardagsrum ska du välja en lite större format.
Om du är osäker är du alltid välkommen in till vårt showroom så du kan se den på riktigt och passa på och titta på alla våra fina och lyxiga möbler till oslagbara priser.
Glas är ju väldigt modernt just nu och ger en elegant känsla till ditt hem. Sätt din prägel, välj en unik glastavla precis som du!
glass-main-picture

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.
Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

shutterstock_1040731600

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

shutterstock_1785594686

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

shutterstock_1078341851

Recensioner

dots
Fouzia A.
.

Fint och billigt, bra

Raj and Leena
.

Excluzive rocks! We bought our soffa, bed and wardrobe there, just go guys, they are great!

Djamel B.
.

Happy with service and sofa 😉

Jean-Jacques
.

We bought Djursholm couch and it is very confortable with unusual design, we love it!!!

Sofi T.
.

Vi hade lite funderingar från början men ångrar inget till slut. Superfin och stor soffa!