Delbetalning från 181.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Vår hänggunga är gjord för att kunna koppla av och drömma bort sig på ett moln. Äggformen gör hänggungan till en lyxvara som alla vill ha. Sätet är väldigt bekvämt och kuddar medföljer. Den är stabil och kan hålla en person upp till 130 kg. Passar alla miljöer som i vardagsrummet, på balkongen eller i trädgården, valet är ditt.
Välj din hänggunga hos Excluzive med bästa kvalitet och otroligt bra pris!

Material på stativ: Stål
Material hängstol: Konstrotting
Maxvikt som hänggungan tål: 130 kg

HUR DU VÄLJER HÄNGGUNGA

När du har bestämt dig för att köpa en hänggunga, har du redan tagit första steget som livsnjutare. Men man ska också kunna välja rätt och då finns vi där för dig. Vilken vilken hänggunga passar just dig och ditt boende?

Hänggunga är den nya trenden över hela Globen. Alla vill ha en vare det sig i sitt vardagsrum, på sin balkong eller i trädgården.

En hänggunga är precis som en soffa men som istället hänger i taket. Mycket roligare! När du väl har köpt din hänggunga kan du själv ha andra kuddar och filtar för att göra den extra fin. Om man ska ha den i taket i vardagsrummet till exempel ska man ha rejäla takfästen så det är viktigt att man köper det innan.
Men kom och ta en sväng hos oss på Excluzive och testa en hänggunga på plats. Vi har dem på lager så du kan åka hem direkt med den, tänk då på att fixa släp på vägen hit då de är ganska stora.
Vi har endast handgjorda hänggungor i högsta kvalitet för våra kunder. Du kan välja bland det populäraste färgerna.
Välkommen till Excluzive! Bara fina och unika möbler precis som dig!

Small menu picture Hänggungor-new

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

5
4

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

2
1

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

 

7
6

Recensioner

dots
Maria
.

Lite lång leverans men det köper jag eftersom jag är helt kär i min soffa _3

Adam V.
.

Bra kvalitet och bra priser, vi köpte en säng, vi tackar

Ola
.

Rekommenderar varmt, bra priser dessutom

Anita S.
.

Jättebra kvalitet, pris och service, tummen upp för Excluzive! Kan inget annat än att rekommendera. Hälsningar, en nöjd kund!

Ali.Reza A.
.

jag mycket nöjd med familj