Delbetalning från 181.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Otroligt fin och stark garderob. En perfekt lösning för dig som vill öppna dörrarna och se hela din garderob.

Smart garderob med massa hyllor och klädstång.
Dörrarna rullar på hjul vilket ger en stabil och lätt gång.
Var noga med att mäta hemma innan ni beställer storlek på garderob.

Bredd: 150 cm
Djup: 58 cm
Höjd: 213 cm

HUR DU VÄLJER GARDEROB

Visa alla var skåpet ska stå! Man har näsan i garderob varje dag så det är bäst att man väljer rätt från början.

Alla våra garderober är moderna och väldigt populära. Den blir även en inredningsdetalj när man väljer en ovanlig form på spegeln till exempel. Du kan även hitta garderober med LED hos oss vilket gör det praktiskt i mörkret. Du måste mäta hemma innan att köpa garderob så du är säker på att den passar in. Vi har många olika storlekar och färger så vi har garanterat det du behöver!

Våra garderober är byggda i trä och är mycket slitstarkt vilket gör de hållbara länge. De har skjutdörrar så det tar mindre plats än vanliga dörrar. Hos Excluzive hittar du bara bästa kvalitet till bästa pris. Du är välkommen in på vårt showroom för att titta, klämma och känna på våra möbler.
Vi nöjer oss inte mindre än det bästa för våra kunder!

warderobes-main-image

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

5

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

shutterstock_1022840863

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

 

4

vittnesmål

dots
Jaffar och Shirin
.

Vi glada med våra möbler

Amara N.
.

Vi köpte 1 säng till oss och 2 till våra döttrar, de är såååå fina, riktigt bra material, kunde inte önskat bättre

Boubakar S.
.

Jag och min fru var nygifta och skulle gå och titta på möbler, det slutade med att vi nästan köpte allt där, mycket val och färger, svårt att välja, stort tack till en behjälplig personal!

Abdul Kareem A.
.

Underbara möbler, trevlig personal, jag är bara nöjd 🙂

Reza
.

We are so happy with our soffa, table and chairs, just to order, don’t be afraid, they are so friendly and serious