Delbetalning från 283.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Mami är en super fin och otroligt smidig barnvagn. Barnvagnen Mami kombinerar smidighet och funktion med trendig design.Till vagnen finns även en rad tillbehör i matchande färger.

Den är gjord av högsta kvalitet.

Liggdelen: Kan bäras då den har ett handtag. Kan vändas till och från körriktningen så att barnet kan åka framåt eller bakåt. Mått 40/80 cm. Vikt 3 kg

Sittdelen: Ryggstöd som man kan reglera i många olika lägen. Samma funktion för fotstödet. Kan vändas till och från körriktningen så att barnet kan åka framåt eller bakåt. Utrustad med säkerhetsbälte. Sittdelen kommer alltid i samma färg som barnvagnen ( liggdelen). Vikt 4 kg.

Bilstolen är ett testat och säkert babyskydd som är smart utformad och lätt att ta med sig överallt. Stolen monteras enkelt i bilen för en säker resa. För att kunna sätta babyskyddet direkt på barnvagnen finns adaptrar med i paketet. 0-10 kg. Godkänd enl. ECE R44-04.

Vagnen är mycket stabil och lättkörd, har svängbara framhjul som går att låsa vid behov.

– Handtag som går att reglera

– Lätt att fälla ihop vagnen så den tar väldigt lite plats i bilen

– Rymlig korg på undersidan (perfekt om man ska ut och shoppa)

– Centralbroms

– Aluminium chassi

Ingår med 3i1 paketet:

– Chassi – Liggdel – Sittdel – Bilbarnstol – Skötväska – Regnskydd – Myggnät – Bygel – Fotsack – Överdrag till liggdelen.

HUR DU VÄLJER DIN BARNVAGN

Man undrar vad det viktigaste är att tänka på när man ska köpa barnvagn och det finns bara ett svar… PRECIS ALLT ÄR VIKTIGT!

För det första är det viktigt att förstå att inte kompromissa om en barnvagn då det gäller ditt barns säkerhet. Man ska tänka på vilken design och vilken färg man vill ha, vilka funktioner den ska ha, vilka tillbehör, kör man i stan, på landet eller i skogen, etc… som ni förstår finns det mycket att tänka på och det dyker säkert upp fler frågor på vägen.

Handtaget kan vara oväntat viktigt. Om man är två personer som ska köra barnvagnen dagligen är det viktigt att längden på handtaget är rätt för båda två, det ska inte vara krångligt när man kör. När du testar din barnvagn så håll kolla på att dina ben inte sparkar i korgen eller chassin till exempel. Du är välkommen att komma och provköra i vårt showroom. Fäll upp och ner den flera gånger för att se att det blir lätt att göra när man till exempel har bråttom, man ska inte behöva hålla på med det i mer än 1 minut. Kolla också upp så att handtaget går att justeras.
Hos oss är alla våra hjul vändbara i 360 grader vilket gör det lättare att köra barnvagn i alla väder och terränger.

En barnvagn ska köras vid alla årstider så bra hjul med bra stötdämpning är nödvändiga. Det är riktiga däck som gäller så man kan köra barnvagnen var som helst och när som helst. Kolla också så den har en funktion som kan blockera hjulen, bra att ha när det snöar så att den kör rakt.

Vi rekommenderar 3i1 barnvagnar så man slipper att tänka så mycket eftersom de har redan allt! I 2i1 och 3i1 barnvagnar hos Excluzive ingår även skötväska, regnskydd, myggnät, bygel, fotsack och överdrag.

Våra barnvagnar är testade flera gånger och gått igenom säkerhetskontroller och är godkända enligt EU normer vilket är mycket viktigt.
Tänk alltid på att barnvagnen är för dig och ditt barn och ska passa din livsstil, så vad du tycker är viktigast så gör den unik som dig!

g.czarna 2

Vagnen får du helt klar och färdig monterad, det betyder inget krångel direkt när du får den, bara att ta ur den från kartongen och köra. Det blir bara mer tid för dig att ta hand om ditt kära barn! Excluzive tänker på er!

spacer 2

Otroligt många olika saker man kan göra med sin barnvagn, funktioner som höjbar sittdel, handtag eller fotstöd. Du kommer upptäcka nya smarta funktioner varje dag!

fotelik

Med alla våra fina barnvagnar medföljer en praktisk “goodie bag” med snygg skötväska, myggnät och regnskydd. Var och när du än går så har du alltid allt redo i din skötväska.

g.czarna 3

Recensioner

dots
Samir
.

köpte en garderob till mamma och hon tyckte den var bra

Barack
.

Köpte soffor, dem duger

Cecilia P. Soffan
.

uppskattas rejält här hemma, den håller måttet, vi beställde en chesterfield soffgrupp för 3 månader sen

Karolina
.

Rekommenderar starkt!

Raj and Leena
.

Excluzive rocks! We bought our soffa, bed and wardrobe there, just go guys, they are great!