Delbetalning från 790.00 SEK/månad

Produktbeskrivning:
En bekväm sömn är början på en annan bra dag och vi har precis vad du söker. Som EXCLUZIVE kan vi stolt presentera vår nya serie kontinentalsängar som passar alla personligheter och hem. Den moderna designen kombinerat med bästa kvalite erbjuder allt man kan önska sig från en säng och lite till.

Melia har en stilren design som är klassisk och tack vare kombinationen av trä framhävs dess naturliga men moderna drag på bästa sätt. Tycker du om trä produkter är Melia definitivt sängen för dig.
Priset är inklusive;
– Massiv träram
– Bonnel Madrass (Fast pocket madrass i skum med fjädrar)
– Huvudgavel
– Ben (Höjd 8 cm)
– Bäddmadrass Silver Kallskum 4 cm (Fasthet: Mellan fast)


Vi samarbetar endast med de bästa speciellt utvalda europeiska producenterna och alla sängar är tillverkade i noggrant utvalda material av hög kvalitet med omsorg och kärlek.
Material: Mjukt och behagligt tyg

HUR DU VÄLJER DIN SÄNG

Innan du köper din säng finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!
En säng är så mycket mer än bara en säng. Den kan påverka din sömn, ditt humör och din allmänna, psykiska och fysiska hälsa så välj den rätt!
Om du sover på mage, rygg eller sida spelar också stor roll i valet av madrasser. Fastheten av madrass och bäddmadrass ska man välja noggrant. Sover du själv eller med en partner? Har du barn som tränger in sig då och då? Ställ alla dessa viktiga frågor innan du väljer bredden på madrassen. Vi har den sängen du behöver, det är säkert! Alla våra sängar är testade och godkända enligt EU normer och produktion sker endast av de bästa utvalda europeiska producenterna. Du kan även lägga till olika funktioner såsom förvaringslåda eller till och med lyxig Memory Foam bäddmadrass för extra komfort. Du är välkommen till vårt showroom för att testa alla våra sängar och känna på olika material så du hittar den perfekta sängen just för dig.
shutterstock_beds-new

Tillverkning

I en verkstad arbetar skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionellt hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

 

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Tack vare vårt sammarbete med de bästa utvalda europeiska producenterna kan vi garantera lång hållbarhet för våra kräsna kunder på alla produkter.

shutterstock_1742774183

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare jobbar varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skissar, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Allt handlar om en riktig passion och kärlek till möbler för att säkerställa att ni våra kunder blir nöjda. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

Kopia av shutterstock_1339544678

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd och tyg. Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser bäst ut. Möbler ska så klart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

shutterstock_1487826338

Recensioner

dots
Mari och Mattias
.

Vi är super nöjda med möblerna men hade uppskattat en kundservice på telefon men aja man kan väl inte få allting

Lena P.
.

Bara +++ från oss

Soumia
.

Kvalitet, modernt +++

Sofi T.
.

Vi hade lite funderingar från början men ångrar inget till slut. Superfin och stor soffa!

Boubakar S.
.

Jag och min fru var nygifta och skulle gå och titta på möbler, det slutade med att vi nästan köpte allt där, mycket val och färger, svårt att välja, stort tack till en behjälplig personal!