Delbetalning från 227.00 SEK/månad

Artikelinformation:

Excluzive presenterar sitt otroliga TV-system Modern, elegant och modern, precis vad du behöver! Smart med LED-belysning, fin design och bra plats med förvaring. Passar perfekt i alla moderna hem!
Låt Excluzive göra ditt hem unikt som dig!

Den medföljande RGB LED-belysningen gör att du kan välja femton färger i fyra program.

Stående skåp – 60 cm brett x 42 cm djupt x 148 cm hög
Stående skåp – 60 cm brett x 42 cm djupt x 148 cm hög
TV-bänk – 160 cm bred x 42 cm djup x 31 cm hög
Hylla – 100 cm bred x 19,5 cm djup x 20 cm hög

Totalt: 280/148/42 cm

HUR DU VÄLJER TV-SYSTEM

Det finns så många olika TV-möbler och det är ibland svårt att hitta rätt. Där kommer vi in i bilden och hjälper dig hitta just det du behöver.

Man måste först kolla hur mycket plats man faktiskt har, ska den monteras på väggen eller bara vara stående? Vilken färg och stil passar med resten av vardagsrummet? Kommer du få plats med TV, högtalare, TV-spel och stereo och allt annat du har tänkt ha där? Oftast tänker man inte på att man faktiskt har många små prylar som behöver förvaras så man måste ha det i åtanke. Oavsett vad så har vi vad du letar efter, vi har många olika modeller, design och färger.

Sen ska man också tänka på hur mycket man vill visa i sina TV möbler, ska det vara glas i skåpen så man kan se igenom eller vill du hellre dölja allt? Har du många saker, ta då en modell med flera lådor.

Hos oss kan du lätt se vad du behöver i vårt showroom och våra duktiga säljare hjälper dig gladeligen om du behöver tips. Vi har bästa kvalitet till otroliga priser!

main-tv-image

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

1

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

2

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

 

shutterstock_1664404969-new

Recensioner

dots
Marie S.
.

Matbord och stolar, bra priser, lite lång leveranstid men helt värt väntan!

Björn
.

Björn Tack för allt.

Abdul Kareem A.
.

Underbara möbler, trevlig personal, jag är bara nöjd 🙂

Anna P.
.

vi skulle egentligen bara titta på möbler av ren nyfikenhet men det slutade med att vi köpte massa möbler till min dotter som flyttade till större. Nöjda blev vi

Nour T.
.

OMG sååå fint vi har det hemma nu, love it!!!