Delbetalning från 679.00 SEK/månad

Produktbeskrivning:
Sover du för lite? Har du inte hittat den perfekta sängen ännu? Då kan du sluta leta för vi som EXCLUZIVE har ett brett sortiment på kontinentalsängar som erbjuder allt du kan önska dig. Välj bland många olika modeller och hitta din favorit!

Prato är en kompakt säng med en läcker design byggd på en massiv botten med en robust träram. Den toppmoderna LED-Belysningen framhäver dess elegans ytterliggare och skapar en lyxig känsla kombinerat med perfekt ambians. Den imponerande huvudgaveln talar för sig själv och Prato är definitivt i en klass för sig själv!
Priset är inklusive;
– Sängram
– Huvudgavel
– Sängribba
– LED-Belysning
– Förvaringslåda
– Madrass Grand Latex 21 cm (Fasthet: Mellan fast)


Vi samarbetar endast med de bästa speciellt utvalda europeiska producenterna och alla sängar är tillverkade i noggrant utvalda material av hög kvalitet med omsorg och kärlek.
Material: Ekoläder

HUR DU VÄLJER DIN SÄNG

Innan du köper din säng finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!
En säng är så mycket mer än bara en säng. Den kan påverka din sömn, ditt humör och din allmänna, psykiska och fysiska hälsa så välj den rätt!
Om du sover på mage, rygg eller sida spelar också stor roll i valet av madrasser. Fastheten av madrass och bäddmadrass ska man välja noggrant. Sover du själv eller med en partner? Har du barn som tränger in sig då och då? Ställ alla dessa viktiga frågor innan du väljer bredden på madrassen. Vi har den sängen du behöver, det är säkert! Alla våra sängar är testade och godkända enligt EU normer och produktion sker endast av de bästa utvalda europeiska producenterna. Du kan även lägga till olika funktioner såsom förvaringslåda eller till och med lyxig Memory Foam bäddmadrass för extra komfort. Du är välkommen till vårt showroom för att testa alla våra sängar och känna på olika material så du hittar den perfekta sängen just för dig.
shutterstock_beds-new

Tillverkning

I en verkstad arbetar skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionellt hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

 

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Tack vare vårt sammarbete med de bästa utvalda europeiska producenterna kan vi garantera lång hållbarhet för våra kräsna kunder på alla produkter.

shutterstock_1553910665

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare jobbar varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skissar, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Allt handlar om en riktig passion och kärlek till möbler för att säkerställa att ni våra kunder blir nöjda. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

Kopia av shutterstock_1339548176

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd och tyg. Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser bäst ut. Möbler ska så klart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

shutterstock_1268951698

Recensioner

dots
Jocke och Susanne
.

Vilken fin och skön soffa vi köpte, Djursholm heter den, rekommenderar till alla!

Samia
.

helt ärligt, vi köpte nästan alla möbler hos dem och rekommenderar verkligen excluzive

Janet A.
.

All good and thanks to the big guy in the store, very friendly _)

Josy and Sirin
.

We bought soffa and bed, nice and good price, it’s very good quality (honestly not what we thought from the beginning)

Suzana W.
.

Riktigt fina möbler och personalen är så gullig även om de var lite stressade när vi var det men det förstår vi, det var fullpackat med folk!