Delbetalning från 260.00 SEK/månad

Artikelinformation

Smile är en super fin och otroligt smidig barnvagn. Barnvagnen Smile kombinerar smidighet och funktion med trendig design.Till vagnen finns även en rad tillbehör i matchande färger.

Den är gjord av högsta kvalitet.

Liggdelen: Kan bäras då den har ett handtag. Kan vändas till och från körriktningen så att barnet kan åka framåt eller bakåt. Mått 40/80 cm. Vikt 3 kg

Sittdelen: Ryggstöd som man kan reglera i många olika lägen. Samma funktion för fotstödet. Kan vändas till och från körriktningen så att barnet kan åka framåt eller bakåt. Utrustad med säkerhetsbälte. Sittdelen kommer alltid i samma färg som barnvagnen ( liggdelen). Vikt 4 kg.

Vagnen är mycket stabil och lättkörd, har svängbara framhjul som går att låsa vid behov.

– Handtag som går att reglera
– Lätt att fälla ihop vagnen så den tar väldigt lite plats i bilen
– Rymlig korg på undersidan (perfekt om man ska ut och shoppa)
– Centralbroms
– Aluminium chassi


Ingår med 2i1 paketet:

– Chassi – Liggdel – Sittdel – Skötväska – Regnskydd – Myggnät – Bygel – Fotsack – Överdrag till liggdelen.

HUR DU VÄLJER DIN BARNVAGN

Man undrar vad det viktigaste är att tänka på när man ska köpa barnvagn och det finns bara ett svar… PRECIS ALLT ÄR VIKTIGT!
Vi har det du behöver, rektangulärt, kvadratiskt, ovalt eller runt bord men vad passar bäst i just ditt hem? Om du har lyxen att ha en stor matplats så kan du ju välja helt efter din smak. Vi har många olika färger samt smarta bord som har iläggsskivor som gör bordet större. Om du får gäster i sista minuten så är det bara till att dra ut det så går du från 4 platser till 8 platser i ett ögonblick. Det är vad vi rekommenderar varmt.
Handtaget kan vara oväntat viktigt. Om man är två personer som ska köra barnvagnen dagligen är det viktigt att längden på handtaget är rätt för båda två, det ska inte vara krångligt när man kör. När du testar din barnvagn så håll kolla på att dina ben inte sparkar i korgen eller chassin till exempel. Du är välkommen att komma och provköra i vårt showroom. Fäll upp och ner den flera gånger för att se att det blir lätt att göra när man till exempel har bråttom, man ska inte behöva hålla på med det i mer än 1 minut. Kolla också upp så att handtaget går att justeras.
Hos oss är alla våra hjul vändbara i 360 grader vilket gör det lättare att köra barnvagn i alla väder och terränger.
En barnvagn ska köras vid alla årstider så bra hjul med bra stötdämpning är nödvändiga. Det är riktiga däck som gäller så man kan köra barnvagnen var som helst och när som helst. Kolla också så den har en funktion som kan blockera hjulen, bra att ha när det snöar så att den kör rakt.
Vi rekommenderar 3i1 barnvagnar så man slipper att tänka så mycket eftersom de har redan allt! I 2i1 och 3i1 barnvagnar hos Excluzive ingår även skötväska, regnskydd, myggnät, bygel, fotsack och överdrag.
Våra barnvagnar är testade flera gånger och gått igenom säkerhetskontroller och är godkända enligt EU normer vilket är mycket viktigt.
Tänk alltid på att barnvagnen är för dig och ditt barn och ska passa din livsstil, så vad du tycker är viktigast så gör den unik som dig!
g.czarna 2

Vagnen får du helt klar och färdig monterad, det betyder inget krångel direkt när du får den, bara att ta ur den från kartongen och köra. Det blir bara mer tid för dig att ta hand om ditt kära barn! Excluzive tänker på er!

spacer 2

Otroligt många olika saker man kan göra med sin barnvagn, funktioner som höjbar sittdel, handtag eller fotstöd. Du kommer upptäcka nya smarta funktioner varje dag!

fotelik

Med alla våra fina barnvagnar medföljer en praktisk “goodie bag” med snygg skötväska, myggnät och regnskydd. Var och när du än går så har du alltid allt redo i din skötväska.

g.czarna 3

Recensioner

dots
Djamel B.
.

Happy with service and sofa 😉

Mohamad M.
.

Fint och bra pris, jag mycket nöjd med service

Nour T.
.

OMG sååå fint vi har det hemma nu, love it!!!

Lena P.
.

Bara +++ från oss

Karolina
.

Rekommenderar starkt!